Logo Meulendijks  Logo VvPN
Tarieven

logo5


Het tarief voor stemmen bedraagt 95 euro in de regio Midden Brabant. We hanteren een vast bedrag inclusief voorrijkosten. Dit tarief kunnen we handhaven zolang we klanten bij elkaar in de buurt combineren. Komen we voor één stemming en is dit wat verder weg van Tilburg, dan brengen we extra kosten in rekening. Dit wordt van tevoren afgesproken.

Mogelijke extra kosten tijdens het werk worden ook vooraf aangegeven of anders niet in rekening gebracht.

Informeer naar ons tarief voor een stemabonnement.

Reparaties nemen we aan op basis van een offerte. Daarin worden de uit te voeren werkzaamheden uitgesplitst en toegelicht. Voorkomende posten zullen zijn de geschatte werktijd, de materiaalkosten en eventuele transportkosten. Voor onzekere posten geven we een marge aan: “minimaal zus en maximaal zo”.
Voor mechaniekwerkzaamheden is het mogelijk te besparen op de kosten van het transport als we bepaalde werkzaamheden bij u aan huis kunnen verrichten.

Voor het opstellen van een offerte rekenen we een tarief van 95 euro. Als we het werk voor u mogen uitvoeren, worden deze kosten weer in mindering gebracht. Bij taxaties geven we een waardebepaling van het instrument. Daarbij kijken we naar actuele marktwaarde in verhouding tot de staat waarin het instrument verkeert. Een simpele taxatie verrichten we tegen bovengenoemd stemtarief. Echter hoe specifieker de beschrijving, het rapport of het noodzakelijke marktonderzoek dat we voor u verrichten, hoe duurder zo’n taxatie wordt.

logo5


<- Menu                       Tarieven                       Volgende ->